Hvert eneste år er mange danskere på udkig efter en lejebolig, og det kan derfor være en stor udfordring at finde et sted at bo; særligt i de større byer.

Du skal dog ikke fortvivle. Der er nemlig masser af muligheder, når du skal finde en ny lejebolig. Som inspiration kan du læse indlægget: Hvordan finder man en lejebolig?

Men her er 7 populære boligsider du bør kende, når du er på udkig efter en ledig lejebolig.

Boligportal.dk

Boligportal

Boligsidernes ukronede konge er boligportal.dk (eller i daglig tale bare boligportalen).

Og selvom siden ofte er meget udskældt, er det stadig den boligside i Danmark, som udbyder flest lejeboliger.

Der er rigtig mange boligsøgende, der bruger denne side, så du skal være hurtigt ude, hvis du har håb om at finde en ledig bolig her.

dba.dk

dba

Den blå avis? Sælger de ikke brugte biler og møbler?

Jo, men de har også en stor afdeling for udlejning af boliger.

Den blå avis har et stort udvalg, der opdateres flere gange dagligt, og siden indeholder endda annoncer fra bl.a. boligportalen.

Facebook.com

Facebook

Okay, Facebook er naturligvis ikke en boligside i sig selv, men der findes adskillige grupper på Facebook, som fungerer præcis ligesom de traditionelle boligsider.

Stort set alle boligsiderne har en side på Facebook, hvor de slår deres annoncer op. Derudover er mange af boligsiderne aktive i de forskellige grupper.

På Facebook har du desuden den fordel, at du kan udnytte dit netværk, hvis der skulle være nogen, som har en ledig lejlighed til rådighed, eller kender nogen der har.

Minlejebolig.dk

Minlejebolig

Minlejebolig.dk er en af de nyere, og efterhånden ret populære, spillere på markedet.

Siden har et stort udvalg af lejeboliger, som indsamles fra de øvrige boligsider. Du betaler et mindre gebyr for at bruge siden, og du skal altså være opmærksom på, at dette ikke giver dig direkte adgang til annoncerne, men ofte blot en henvisning til den boligside, hvor annoncen er oprettet.

Minlejebolig.dk er desuden en stor spiller på Facebook, hvor siden er aktiv i diverse boligsøgningsgrupper.

Lejebolig.dk

Lejebolig.dk

Lejebolig.dk markedsfører sig selv med, at den har flest ledige lejeboliger pr. besøgende. Siden minder meget om de øvrige boligsider, men man må give den, at den har et stort udvalg.

Du skal betale et mindre gebyr hver måned for at få adgang til udlejers kontaktannoncer, men det skal du efterhånden på de fleste boligsider.

Boligsurf.dk

Boligsurf.dk

Boligsurf.dk er en unik side, da den er den eneste boligside, der kræver, at du logger ind med NemID. Det betyder, at du er sikret mod bolighajer og andre svindlere.

Derudover minder Boligsurf.dk om de øvrige traditionelle boligsider. Den har ikke det største udvalg endnu, men siden har oplevet stor fremgang de sidste par år, og der kommer hele tiden nye boligannoncer til.

Findroommate.dk

findroommate.dk

Denne side adskiller sig fra de øvrige ved, at den ikke hjælper dig med at finde en ledig lejlighed. Den hjælper i stedet med at forbinde roommates, der enten søger et værelse, eller et værelse der søger en lejer.

Denne side kan derfor især anbefales til studerende, eller folk der er flyttet til en ny by og som gerne vil udvide deres omgangskreds.

Men alle og enhver kan naturligvis anvende siden, hvis det er nogen for dem.

Så er det bare med at komme i gang med at søge.

Og husk at være opmærksom på bolighajer, så du ikke risikerer at blive snydt. Her er 5 tips til at undgå snyd, når du søger lejebolig.

Tak for, at du læste med!

Har du et spørgsmål om din lejesituation?
Så er du velkommen til at skrive til os for en gratis og uforpligtende vurdering.

Vil du læse mere om lejeret?
Så er du velkommen til at gå på opdagelse i et af de mange indlæg i vores blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.